Första dagarna i gambia

Helloow !

Sitter på en bar där jag upptäckte internet ! yäääi.. så tog mig hit för att kolla vad som händer på internet världen och i sverige.
jag har det så JÄVLA underbart här..
Lilla fröken lonley är jag men im lovin it!
Har de senaste dagarna börjat jobba, solat,badat, festat drickit julbrew varje dag ! Liten alchoholic är jag, men that's life.
Min chef och hans bror är väldigt snälla, lite för snälla.. brodern vill gifta sig med mig men jag känner inte killen och det sista jag ska göra här är attt gifta mig, men han försöker och försöker, han gav mig sin bil haha.. en fiin bmw som jag inte vågar köra för det är så mkt militär här nu och jag har inget körkort.
Juste det ska jag skaffa här med.. kommer kosta mig 30D som är runt 3 kr haha och kommer kunna använda det i sverige i ett år.

Gambia är en timma efter från er i sverige. Så den e halv 3 , och spiiik varmt..!
Ska gå vidare nu och svalka mig i vattnet. Får lägga upp bilder en annan dag.. från mobilen dock.

Love
/M*

HEJ DÅ SVERIGEEE !!!!!

Just nu sitter jag i min säng med min wifey=)
Om några timmar sitter jag på bussen till Köpenhamns flygplats Kastrup därifrån ska jag imorgon tidigt sätta mig på ett flyg som tar mig till Gambia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har längtat efter denna resa i evigheter känns det som nu. Blir borta i ungefär 3 månader ska bli sjukt skönt!
Men ändå så lämmnar jag familjen och vännerna hemma i sverige (i kylan HAHA)
Jag och sarah, som jag har berättat kan sitta o prata 78 gr om dagen i telefon om ingenting.. bara ett hej och ett hej då... och nu kommer jag inte kunna prata med henne vilket kommer vara oerhört ovanligt ! Vad ska jag ta mig till??? Hahah
3 månader är en lång tid som fan för mig , jag har inte varit ifrån mina vänner o familj så lång tid.. ( eller bodde i norge några månader men var med mina vänner där och hälsade på hemma ) Men nu ska jag vara SJÄLV i Afrika i 3 månader... har ju släkten där självklart men inte samma sak =/men sjukt glad att jag slipper denna äckliga kyla!

Får börja blogga lite när jag är där nere så att jag har något att göra
Nu ska jag umgås sista timmarna med min FRU och lämna er här i det IS kalla Sverige

Lots of löööv


Mitt första vidfeo inläggg woho.. kan akdrig vara seriös.. och skärpan på datorns kamera är ju den Bästa/M*


RSS 2.0